Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Nieuws

JVC Cuijk verliest in Haaksbergen

05-11-2018

In Haaksbergen verliest JVC Cuijk voor de vijfde keer op rij een uitwedstrijd. HSC’21 was te sterk: 3-0.

JVC begon de wedstrijd met dezelfde basisopstelling zoals het de vorige wedstrijd tegen Dongen begonnen was. Met de wedstrijd van vandaag had JVC Cuijk juist een gat kunnen slaan met het rechterrijtje van de ranglijst, maar dat zat er in Overijssel geen moment in. Voor rust leidde aanvoerder Jurre Grotenhuis de 1-0 van Wessel Witbreuk in, door de bal op eigen helft te verliezen. HSC’21 kwam diverse malen regelmatig gevaarlijk voor het doel met knappe steekpasses. JVC Cuijk zette daar alleen enkel met wat kopkansen van Stan Broenland en Lars Loermans weinig tegenover.

Foto: Wim-Busschers (bron: RTV Oost)

Even voor de 1-0 lag de wedstrijd ruim een kwartier stil door een botsing tussen Caglar Uguz en JVC-verdediger Alex Lejic. De speler van HSC’21 kwam ongelukkig neer en werd in een toegesnelde ambulance onderzocht, maar de schade bleek mee te vallen. Vlak voor rust schoot HSC’21 nog op de kruising waardoor een grotere achterstand in de 1ste helft voor JVC Cuijk bespaard bleef.

Kort na het begin van de tweede helft werden er 2 wissels toegepast. Furkan Alakmak voor Lucas van de Heuvel en Jeroen Schoonhoven voor Lars Loermans. JVC zetten wat meer druk op het doel van HSC’21 vanaf de 55ste minuut. Deze periode begon met een schot van Jeroen Schoonhoven die, via de vingertoppen van de keeper, de paal raakte. Juist toen JVC Cuijk wat meer controle kreeg over de wedstrijd leek te krijgen was het Bas ter Hogt die na een snelle aanval, in de 65ste minuut, de 2-0 scoorde. In de 80 minuut mislukte het bij JVC Cuijk om de aanvallers van HSC’21 buitenspel te zetten waardoor Bas ter Hogt via een bal achter zijn standbeen de 3-0 op het scorebord liet noteren. Dit bleek later tevens de eindstand te zijn van deze wedstrijd.

De Cuijkenaren zijn komend weekend vrij, over twee weken volgt het thuisduel met Westlandia. JVC Cuijk speelt 6 nov a.s. een vriendschappelijk wedstrijd in, en tegen Gemert. Aanvang 20.00 uur.« terug naar overzicht