Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Ricoh Document Center Nijmegen
Ricoh Document Center Nijmegen is leverancier van Ricoh producten en diensten op het gebied van IT & Document Solutions.

Als zelfstandig ondernemer werken wij aan slimmere werkprocessen voor al onze klanten in de regio Nijmegen, Maas & Waal. Daarmee creëren we voor u ruimte – in tijd en geld – zodat u uw klanten beter kunt bedienen.

We zijn onderdeel van het wereldwijde Ricoh concern. Waarom dan een MKB-focus? Ricoh Document Center Nijmegen onderneemt namelijk in dezelfde regio als u! Met andere woorden… ons Document Center is altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en weet daarnaast precies hoe u die binnen uw organisatie kunt inzetten. Daarnaast faciliteert Ricoh Nederland ons met een heleboel zaken zoals service en knowhow. Een bewezen succesvolle mix van ´Think global, act local!´

Met een team van 12 mensen bedienen wij de regionale markt. Mensen die allemaal uit de buurt komen, zodat regionaal werken ook écht regionaal werken is. Zo kunnen we doen waar we echt goed in zijn: uw organisatie succesvoller maken door slimmer en efficiënter te werken. En mocht er een keer iets niet goed lopen, dan is er door ons landelijke netwerk van 450 Ricoh service-engineers altijd wel een collega bij u in de buurt.  

Ontdek het zelf. Bel, mail of kom eens langs bij ons op kantoor!


 

 

Naam 
Ricoh Document Center Nijmegen
Adres Bijsterhuizen 30-07 H
Plaats 6604 LP Wijchen
Telefoon 024  366 09 20  
Website www.rdcnijmegen.nl of www.officefood.nl
E-mail info@rdcnijmegen.nl 

 Branko Godijk