Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Sponsorpakket

Alle leden van de Business Club JVC Cuijk willen dat er in het Land van Cuijk op zo’n hoog niveau gevoetbald wordt, dat de regionale en landelijke media het over JVC Cuijk hebben. Het Land van Cuijk kan sinds 1999 voetbalvereniging JVC Cuijk naar voren schuiven en daarmee de naamsbekendheid vergroten. Het publiek en de media volgen actief de prestaties van onze vereniging.

De kracht van een sterke band

Met de formule ‘Sponsors voor Sponsors’ hoopt het bestuur van de Business Club JVC Cuijk dat er een netwerk ontstaat waarin ondernemers elkaar weten te vinden. Het bezoeken van de wedstrijden van JVC Cuijk kan daarvoor een goede aanleiding vormen, maar meer nog is gebleken dat de Sponsoravonden aan die verwachting voldoen. Meerdere keren per jaar worden alle Sponsors uitgenodigd op een SterSponsoravond. Op het programma staan dan o.a. sprekers als Johan Neeskens, Wiljan Vloet, Jan en Youri Mulder, maar bedrijfsbezoeken bij de eigen Sponsors komen eveneens regelmatig voor. Het behoeft geen betoog dat daardoor de drempel bijzonder laag wordt om elkaar ook zakelijk te vinden.

Uw lidmaatschap, een perfect marketinginstrument

Als lid van de Business Club JVC Cuijk maakt u deel uit van een uniek platform voor ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. De Business Club stimuleert de onderlinge contacten en creëert een podium voor vruchtbaar relatiebeheer en netwerken. Voor bedrijven uit de regio Cuijk betekent het lidmaatschap een uitstekend marketinginstrument. Niet alleen voor het onderhouden van zakelijke relaties in een ontspannen en sportieve sfeer. Maar ook voor uw personeel of vrienden, familie en kennissen is het bijwonen van een wedstrijd of een sponsorcontactavond een bijzonder leuke tractatie.

Onze tegenprestaties op een rij:

 • Lidmaatschap van de Business Club voor vier personen
 • Gratis naamsvermelding op exclusieve stersponsorboarding op het sportpark
 • Diverse malen per jaar een feestelijke sponsorcontactavond, exclusief voor ons netwerk van ondernemers
 • Reclameuiting op ledenbord Business Club in kantine
 • Gratis doorlopende reclameuitingen op groot scherm in de kantine
 • Opname op de eigen website van de Business Club met vele mogelijkheden u nader in de schijnwerpers te zetten
 • Doorlink van de website van de Business Club en van de Vereniging naar de website van uw bedrijf
 • Dagelijkse update van zakelijk stersponsornieuws op de eigen website van de Business Club JVC Cuijk
 • Maximale aandacht voor JVC Cuijk en haar sponsors in regionale media, zoals de Kabelkrant (KKN), de Gelderlander, het Cuijks Weekblad, Radio Brabant, Radio Meander en TV Omroep Brabant
 • Twee passe-partouts bij alle thuiswedstrijden
 • Gratis hapjes en drankjes voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijd voor u en uw gasten in ons     sponsorhome.