Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Sponsor Pluspakket

Stilstand is achteruitgang, dat wisten zelfs de oude Romeinen al. Ook in de ondernemerswereld en voor onze Businessclub JVC Cuijk geldt deze wijsheid. Het Bestuur wil vooruit, nieuwe paden inslaan. Al bijna twintig jaar bieden we onze leden een veelheid van en diversiteit aan activiteiten binnen een bloeiend netwerk van ondernemers tot in de wijde regio.

We gaan nu een volgende stap zetten. Naast het Basis SterSponsorpakket brengen we nu het SterSponsor – Plus Pakket onder uw aandacht met interessante extra’s.

Maar er is nog meer. Voor Plus Pakket – SterSponsoren die een driejarig contract afsluiten bieden we één keer binnen de contractperiode een unieke kans. In samenwerking met KKN Regio TV krijgt u binnen het SterSponsor – Plus Pakket de mogelijkheid tot het maken van een opname van een bedrijfsinterview dat maar liefst achtenveertig keer wordt uitgezonden. Van die opname ontvangt de Plus Pakket Sponsor een DVD voor eigen gebruik. Tevens hecht de eigen website van de Businessclub JVC Cuijk de KKN Regio TV opname aan de pagina van de Plus Pakket Sponsor.

Zoals gezegd: Stilstand is achteruitgang. Met dit nieuwe aanbod bewijst het Bestuur van uw Businessclub JVC Cuijk dat vooruit gekeken moet worden.

De voordelen van het pluspakket:

  1. Gelijk aan het pakket van de SterSponsor
  2. Bezoek aan een wedstrijd in de Duitse Bundesliga of Eredivisie voor twee personen met aansluitend een diner/buffet bij één van de SterSponsoren. De technisch directeur en de hoofdtrainer van JVC Cuijk is hierbij zoveel mogelijk aanwezig
  3. Lady’s Day. Bezoek aan een Wellness Centrum voor twee personen, inclusief lunch
  4. Bedrijvenbezoek ergens in het land bij een leverancier van een Sponsor voor twee personen met aansluitend netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.
  5. Top SterSponsor avond bij één van de Top SterSponsoren door loting bepaald, met een hapje en een drankje. De inzet van de technisch directeur en de hoofdtrainer van JVC Cuijk is daarbij mogelijk
  6. Elftalfoto met daarop de Top SterSponsor met het bedrijfslogo in een wissellijst
  7. JVC Cuijk thuisshirt ingelijst en overhandigd door de Technisch directeur van JVC Cuijk.
  8. Lezing over bijvoorbeeld sportmarketing door een bekende Nederlander bij één van de Top SterSponsoren, met een hapje en een drankje