Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Boeiende ontbijtsessie Businessclub JVC Cuijk

Boeiende ontbijtsessie Businessclub JVC Cuijk

Mr. Frank van de Ven heeft op dinsdagochtend 2 oktober de leden van de Businessclub JVC Cuijk bijgepraat over wat de, twee weken eerder gepresenteerde, Miljoenennota gaat betekenen voor hen, als ondernemer én als burger.

Belastingadviseur Frank van Ven, zelf lid van Businessclub JVC Cuijk, deed dat tijdens de eerste ontbijtsessie van dit seizoen. Een ander lid van de Businessclub, Hotel Cuijk, was gastheer van de bijeenkomst en verzorgde het ontbijt.

Frank van de Ven ging in zijn presentatie niet alleen in op de gevolgen van de Miljoenennota voor de korte termijn, maar stond ook uitvoerig stil bij de consequenties van de kabinetsvoornemens voor de langere termijn. Hij schetste een beeld dat op onderdelen toch minder optimistisch is dan de regering doet voorkomen. Met name de verhoging van de BTW van 6% naar 9% gaat merkbare gevolgen hebben, is de overtuiging van Frank van de Ven.

 

 

 

Klik hier om de presentatie van Frank van de Ven nog eens na te lezen.

U ook?

Het bestuur van Businessclub JVC Cuijk dankt Frank van de Ven voor zijn presentatie. Gelijktijdig nodigt zij andere Businessclubleden, die ook eens gebruik willen maken van onze podia (ontbijtsessie, bedrijvenbezoek, Business Café) om hun expertise met collega-leden te delen, van harte uit om zich bij ons te melden. Een mailtje naar businessclub@jvccuijk.nl volstaat. Wij nemen daarna graag contact met u op