Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Nieuws

23-10-2017

Kennismakingsactie Tigra

Vorige week het bericht dat door Stersponsor Nabuurs Electro zonnepanelen geplaatst zijn bij JVC en nog wel in de Week van de Duurzaamheid. Een mooi initiatief! Dat bracht TIGRA Sint Anthonis op een idee. Ook zij zorgen er voor dat bedrijven kunnen investeren in duurzaamheid. ​Maar dan in de duurzame inzetbaarheid van de werknemers.

Lees verder
22-10-2017

Terechte nederlaag JVC Cuijk

Eén zwaluw maakt nog geen zomer” is een gezegde wat afgelopen zondag langs de zijlijn van de wedstrijd JVC Cuijk – OFC Oostzaan gebezigd werd. Na de goede serie van de afgelopen weken, met overtuigend spel liep JVC Cuijk tegen een terechte nederlaag aan: 0-3.
Lees verder
17-10-2017

Comlinq treed toe tot Businessclub

Comlinq is een ROI driven full service internet marketing bureau gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Onze activiteiten bestaan uit Online Marketing en web development op basis van Magento en WordPress.

Lees verder
16-10-2017

JVC Cuijk investeert in duurzaamheid.

Stersponsor Nabuurs Electro installeert zonnepanelen

In de week van de duurzaamheid wist JVC Cuijk een reeds lang gepland project te realiseren, op het platte dak van de kleedgebouwen werden 38 zonnepanelen in gebruik genomen. 

Lees verder
15-10-2017

Sterk spelend collectief pakt opnieuw 3 punten

Zowel letterlijk als figuurlijk scheen de zon afgelopen zondag stevig op de velden van JVC Cuijk. Onder een prachtige blauwe hemel met een temperatuur van 22 graden speelde de rood witte brigade van coaches Ruud Kaiser, Dennis Straatman en Hans Geurts tegen Quick uit Den Haag.
Lees verder
08-10-2017

Knappe overwinning bij Jong de Graafschap

Zoals genoegzaam bekend is het spelen tegen beloftenteams voor menige tweede- en derde divisionist iedere keer weer een verassing. De ene week speel je tegen 18 en 19 jarigen, terwijl de week daarop je zomaar tegen spelers staat die niet misstaan in de Jupiler League of Eredivisie.
Lees verder
08-10-2017

Schadenet Van Eeden genomineerd

Schadenet Van Eeden uit Cuijk genomineerden voor de 22ste Ondernemersprijs land van Cuijk en Noord-Limburg.

Vrijdag 3 november maakt een jury in de schouwburg van Cuijk bekend wie dit jaar met deze prestigieuze prijs voor regionale ondernemers aan de haal gaat.

Lees verder
08-10-2017

Nieuwe Website NH Adviseurs

In februari van dit jaar hebben wij bekend gemaakt dat we onze werkzaamheden onder een andere naam gaan voortzetten: NH Adviseurs. Met een totaal vernieuwd logo zijn we nu alweer ruim een half jaar verder en kunnen we nu met trots onze nieuwe website presenteren.

Lees verder
02-10-2017

Volg JVC Cuijk op Social Media

JVC Cuijk heeft zijn social media uitingen verder uitgebreid. Sinds kort zijn ze ook actief op Instagram. Start Instagram op en volg JVC Cuijk. Je ontvangt dan frequent foto's en films van activiteiten van teams van JVC Cuijk.
Lees verder