Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Nieuws

02-12-2018

JVC Cuijk beloont zichzelf niet

JVC Cuijk beloont zichzelf niet na prima wedstrijd tegen UNA en doet aan klantenbinding.
Vooraf was duidelijk; ‘het op de tweede plaats staande UNA‘ was DE ploeg waartegen JVC Cuijk kon laten zien dat de slechte resultaten van de afgelopen weken een vergissing waren. Een nieuwe kans om te bewijzen dat de positie op de ranglijst niet past bij de ploeg uit Cuijk.

De Cuijkse ploeg betrad het veld met een opnieuw gewijzigde ploeg. Jacky Chi had weer een basisplaats en de posities binnen de ploeg werden anders ingevuld.

Paco Geutjes weer op het middenveld en Furkan Alakmak met een basisplaats op de linkervleugel. Kilian Koesni als linkervleugelverdediger waardoor Alexander Lejic niet op het veld stond. Yassin Aarab was weer naast Jurre Grotenhuis centraal in de verdediging geposteerd. En zoals het dan zo mooi in de voetbalwereld verwoord wordt; ‘Het stond beter’.

Lees verder
26-11-2018

JVC Cuijk zakt door 3 – 0 nederlaag naar plek 14

Slechte reeks maakt dat JVC Cuijk in onderste regionen belandt.

Al na 2 minuten komt JVC Cuijk op een 1-0  achterstand door een doelpunt van Ferry van den Berg. Op een besliste wijze mikte hij de bal in de linkerhoek. Het begin van de wedstrijd kenmerkte zich door slordig voetbal van beide ploegen. Toch kreeg OSS ’20 ook in die fase de betere kansen.

De  2-0, die ook al snel leek te vallen werd , gelukkig voor de ploeg uit Cuijk, wegens buitenspel afgekeurd.

Lees verder
19-11-2018

Ongeïnspireerd JVC Cuijk verliest tegen laagvlieger Westlandia

Een Cuijkse ploeg die opnieuw in een andere samenstelling het veld inging verliest in een slechte wedstrijd tegen een van de staartploegen uit de 3e divisie. Westlandia ging met 3 punten naar huis op basis van een grotere wil om te winnen. Twee matig voetballende ploegen maakten dat in een laaghangende herfstzon een wedstrijd werd gespeeld die eigenlijk geen winnaar verdiende. JVC bewijst zichzelf met dit verlies geen dienst en komt op de 12e plek in de 3e divisie terecht.


JVC Cuijk tegen Westlandia in een stralende, laagstaande herfstzon.

Lees verder

16-11-2018

Foto's JVC Cuijk Business Café

 Op donderdag 15 november hield JVC Cuijk Businessclub haar 2e Business Café in Partycentrum 'de Bond' in Cuijk.
 
Tijdens het 2e JVC Business Café kwamen diverse onderwerpen aan bod. Klik hier voor de foto's.
Lees verder
05-11-2018

JVC Cuijk verliest in Haaksbergen

In Haaksbergen verliest JVC Cuijk voor de vijfde keer op rij een uitwedstrijd. HSC’21 was te sterk: 3-0.

JVC begon de wedstrijd met dezelfde basisopstelling zoals het de vorige wedstrijd tegen Dongen begonnen was. Met de wedstrijd van vandaag had JVC Cuijk juist een gat kunnen slaan met het rechterrijtje van de ranglijst, maar dat zat er in Overijssel geen moment in. Voor rust leidde aanvoerder Jurre Grotenhuis de 1-0 van Wessel Witbreuk in, door de bal op eigen helft te verliezen. HSC’21 kwam diverse malen regelmatig gevaarlijk voor het doel met knappe steekpasses. JVC Cuijk zette daar alleen enkel met wat kopkansen van Stan Broenland en Lars Loermans weinig tegenover.

Foto: Wim-Busschers (bron: RTV Oost)

Lees verder
29-10-2018

JVC Cuijk pakt opnieuw 3 punten in thuisduel

Het warme weerzien met de sympathieke oud – JVC Cuijk trainer Ruud Kaiser heeft JVC Cuijk geen windeieren gelegd. Een wonderschone treffer van invaller Furkan Alakmak, in de laatste minuten van een wedstrijd waar door beide ploegen veel energie in gelegd werd, maakte dat toch de 3 punten in Cuijk bleven.

De trainers Ferdi Akankan en Dennis Straatman hadden hun ploeg op een 3 –tal posities gewijzigd. Furkan Alakmak, Jeroen van Schoonhoven en Jacky Chi speelden deze zondag niet en in hun plaats maakten Lucas van den Heuvel en Killian Koesni hun opwachting.

Lees verder
21-10-2018

Jong Volendam maatje te groot voor JVC Cuijk

Zaterdagmiddag 20 oktober om 14.30 trapte Jong Volendam en JVC Cuijk af in het Stadion van Volendam.
De wedstrijd begon wat aftastend, het eerste schot op het Cuijkse doel met daarin wederom keeper Desny Rooijendijk kwam in de 11e minuut en werd goed gepareerd door Desny. Reeds in de 13e minuut komt JVC op 1-0 achterstand, een bal die strak over de grond kwam ging miraculeus door de benen van de keeper. Nog geen 4 minuten later stond onze verdediging niet goed op te letten, daardoor komt Volendam in de 17e minuut op een 2-0 voorsprong. Kort daarna vind er een botsing plaats tussen aanvoerder Jurre Grotenhuis en keeper Desny Rooijendijk. Desny verlaat het veld, waardoor keeper René van der Greft zijn debuut mocht maken in de 3e divisie.

Lees verder
15-10-2018

JVC Cuijk wint van Quick Den Haag in ‘winderige’ wedstrijd

3e thuiszege op rij zorgt voor een plek in het linker rijtje.

In een wedstrijd waarvan de kwaliteit mede bepaald werd door de stevige windvlagen hield JVC Cuijk 3 punten in Cuijk. Een doelpunt van Paco Geutjes was genoeg om Quick met gebogen hoofd terug te sturen naar Den Haag. Een opsteker was dat Stan Broenland weer terug was in de ploeg.

Met een middenveld waar 3 voetballende spelers stonden opgesteld (Stan Broenland, Jacky Chi en Paco Geutjes)  waren de intenties van JVC Cuijk vanaf het begin duidelijk. Na 2 keer 45 minuten zou er alleen tevredenheid zijn als onze rood-witten een overwinning konden bijschrijven. Met 3 echte aanvallers in de voorste lijn ( Furkan Alakmak, Jeroen van Schoonhoven en Rik Renieri)  en de zojuist genoemde middenvelder, stond er een zeer aanvallende  Cuijkse ploeg. Tel daarbij op dat de vleugelverdedigers ( Jay Van Boxtel en Alex Lejic) ook vaak ‘opstomen’ langs de zijlijnen dan mag je vaststellen dat de trainers Ferdi Akankan en Dennis Straatman er rekening mee hielden dat de Cuijkenaren vooral op de helft van de tegenstander te vinden zouden zijn.

Paco Geutjes (Foto: Ruud Voest – Bron: De Gelderlander)

Lees verder
01-10-2018

JVC Cuijk haalt noodzakelijke 3 punten uit rommelige wedstrijd

Veel geblesseerden in de Cuijkse zondag 1 selectie zorgen ervoor dat de kwaliteit van de brede selectie op de proef gesteld werd.

Vooraf was helder dat de waslijst aan geblesseerde spelers voor een compleet gewijzigde samenstelling van de JVC Cuijk zondag 1-groep zou zorgen. In deze uiterst belangrijke 6 punten- wedstrijd is dat een niet geruststellend gegeven.

Stan Broenland, Yassin Aarab, Jorrit Kanters, Lars Loermans, Alex Lejic en Jay van Boxtel starten allemaal niet in de basisopstelling terwijl dit normaal gesproken zekerheidjes zijn. De laatste 2 zaten overigens al weer op de bank en kregen ook weer speelminuten. Lejic en van Boxtel speelden in de beslissende fase van deze wedstrijd een positieve rol.
De sterk invallende Jay van Boxtel (Foto Gerno de Haas)

Lees verder
24-09-2018

JVC Cuijk in the dying seconds naar nederlaag

Compact spelend JVC Cuijk sleept bijna punt binnen bij TEC uit Tiel.

De trainers Ferdi Akankan en Dennis Straatman hebben vooraf de Tielse ploeg ingeschat als 1 van de ploegen die bovenin mee gaat doen. Dit was vanaf het allereerste begin duidelijk zichtbaar in de strijdwijze van de Cuijkenaren. Vanuit een compacte speelwijze weinig ruimte weggeven aan de Tielenaren en van daaruit met snelle uitbraken de Cuijkse spitsen vinden. De Roodwitten missen nog steeds de langdurig geblesseerde Stan Broenland en daarnaast de beide vleugelverdedigers Alex Lejic en Jay van Boxtel. De breedte van de selectie maakt dat er nog steeds een strijdbare ploeg op het veld staat.

Jassin Aarab (Foto: S.V. TEC)

Lees verder