Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Nieuws

06-07-2018

Vernieuwde website Hofmans van Benthum

Sinds vorige week is de vernieuwde website van Fysiotherapiepraktijk Hofmans van Benthum de lucht in gegaan.

Fysiotherapiepraktijk Hofmans van Benthum is in april 2010 opgericht door Sjors Hofmans en Niels van Benthum. Het team bestaat inmiddels uit zeventien collega’s. Alle fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie. De therapeuten worden ondersteund door het secretariaat bestaande uit Tiny Kollee, Kim Arts en Marian Schutte.

Lees verder
27-05-2018

JVC Cuijk zondag 1 verliest duel om ‘des keizers baard’

Afgelopen zondag verloor JVC Cuijk met 3-2 van UNA. Deze ploeg uit Zeelst was de naaste belager van kampioen Jong Vitesse. Zowel JVC Cuijk als UNA hebben beiden een periodetitel op zak en staan aan de vooravond van de nacompetitieduels om een promotie naar de 2e divisie. (zie het speelschema van de nacompetitie hieronder). Een zwaar programma met 3 wedstrijden in 8 dagen (als je deze laatste competitiewedstrijd tegen UNA meetelt). Logisch dat beide trainers ervoor willen zorgen dat komende woensdag in het eerste nacompetitieduel een fitte ploeg aan de start staat.


Lees verder
20-05-2018

JVC Cuijk met twee gezichten

Na een acceptabele eerste helft zakt JVC Cuijk in de 2e helft door het ijs.

JVC Cuijk zondag 1 verliest haar laatste thuiswedstrijd. Op eigen veld ging het met 0-2 ten onder. Hiermee handhaaft HBS zich in de 3e divisie en laat JVC Cuijk iedereen in onzekerheid over de mogelijkheden in de nacompetitie.

Lees verder
15-05-2018

Stemmen op JVC

Veel nominaties JVC Cuijk bij het amateurvoetbalgala.

Bij het jaarlijkse regionale amateurvoetbalgala zijn de prestaties van JVC Cuijk dit seizoen goed opgevallen. In veel categorieën zijn JVC-ers genomineerd. Zo zijn vanuit JVC Cuijk ZO1 Aleksandar Lejic en Jordie vd Laan genomineerd als beste spelers in de hogere klassen, Jay van Boxtel (Foto) als talent van het jaar.

Lees verder
14-05-2018

Opnieuw geen punten voor JVC Cuijk

JVC Cuijk trad aan in en tegen Be Quick uit Haren (Groningen). De wedstrijd in Cuijk eerder dit seizoen, gespeeld op het veld van SIOL, was de openingsouverture van dit seizoen en werd ruim met 4-2 gewonnen door de Cuijkse ploeg. De start van een sterk seizoen met als hoogtepunt het winnen van de tweede periode. Een voorlopig hoogtepunt want er zit nog meer in het vat tijdens het toetje na het seizoen (red. de nacompetitie), als de rood-witten tenminste de vorm van de tweede periode terug weten te vinden.

Lees verder
07-05-2018

JVC geeft voorsprong uit handen

Met het oog op de nacompetitie heeft JVC Cuijk na de periodewinst wat gas teruggenomen, om zich vervolgens weer voor de laatste wedstrijden op te laden voor het toetje. Vanaf afgelopen week zijn de Cuijkenaren weer begonnen met de “normale” programma om zich dus in te spelen voor de nacompetitie die op 30 mei van start gaat. Tegen Hercules thuis moet alles weer op rolletjes lopen.

Lees verder
29-04-2018

JVC zet mindere reeks voort

Nog maar een paar weken geleden speelde JVC Cuijk in Cuijk tegen Quick20 met als resultaat een eenvoudige 4-1 overwinning, maar bovenal de winst van de 2de periode. Het was meteen de laatste winst van JVC Cuijk in dit seizoen. Sindsdien werden alle wedstrijden gelijk gespeeld of verloren. Of dit nu komt omdat de spanning van het niet behalen van een kampioenschap eraf is, en daarom gekozen wordt voor een “voorbereiding binnen het seizoen”, of dat domweg de koek op is, de nacompetitie zal t leren.
Lees verder
23-04-2018

EVV steelt 3 punten bij JVC Cuijk.

Counterploeg EVV uit Echt slaagt er als vanouds in om bij JVC Cuijk met een compacte en zeer verdedigende speelwijze de volle winst uit Cuijk op te halen.

Iedereen die het voetbal op het hoogste amateurniveau de afgelopen 15 jaar heeft gevolgd weet dat de gasten uit Echt met een gesloten verdediging en met minimaal 8 mensen achter de bal elke tegenstander te lijf gaat. Ook deze zondagmiddag lieten zij het spel aan JVC Cuijk en loerden de Limburgers op een kansje middels een scherpe counter. Een overwinning voor EVV zou betekenen dat een langer verblijf in de 3e divisie zo goed als zeker is.


(foto: Anja van der Laan)

Lees verder
16-04-2018

Doelpuntloos gelijkspel

Kijkende naar de stand voorafgaand aan de wedstrijd, waar JVC Cuijk op plek 4 stond en HSC21 op plaats 12, was er eigenlijk alleen nog iets te winnen voor de thuisploeg. Met 32 punten uit 27 wedstrijden was de thuisploeg nog niet veilig terwijl JVC Cuijk na de nederlagen tijdens het paasweekeinde geen aanspraak meer mocht maken op de titel. Trainer Ruud Kaiser schakelde verleden week meteen door toen het kampioenschap definitief uit het zicht was, en besloot de ploeg de komende weken meer rust te geven om daarna de opbouw richting nacompetitie te starten. Want dat toetje hebben de Cuijkenaren nog wel tegoed aan het einde van het seizoen.

Lees verder
08-04-2018

Onnodige nederlaag

Op een prachtige zondagmiddag was er veel publiek naar sportpark de Groenendijkse Kampen gekomen voor de topper uit de derde divisie: JVC Cuijk tegen Jong Vitesse uit Arnhem. De geel zwarte Arnhemmers stonden voorafgaand aan deze wedstrijd 6 punten voor op de Cuijkse brigade van Ruud Kaiser, dus om nog een rol van betekenis te kunnen spelen moesten de rood witten deze wedstrijd eigenlijk winnen. Dat dit mogelijk was had de Cuijkse ploeg in de uitwedstrijd op Papendal al laten zien. In de laatste minuut scoorde Jong Vitesse toen de gelijkmaker.
Marc Sport MOTM: Simon van Zeelst (Foto Anja vd Laan)
Lees verder