Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Nieuws

21-10-2018

Jong Volendam maatje te groot voor JVC Cuijk

Zaterdagmiddag 20 oktober om 14.30 trapte Jong Volendam en JVC Cuijk af in het Stadion van Volendam.
De wedstrijd begon wat aftastend, het eerste schot op het Cuijkse doel met daarin wederom keeper Desny Rooijendijk kwam in de 11e minuut en werd goed gepareerd door Desny. Reeds in de 13e minuut komt JVC op 1-0 achterstand, een bal die strak over de grond kwam ging miraculeus door de benen van de keeper. Nog geen 4 minuten later stond onze verdediging niet goed op te letten, daardoor komt Volendam in de 17e minuut op een 2-0 voorsprong. Kort daarna vind er een botsing plaats tussen aanvoerder Jurre Grotenhuis en keeper Desny Rooijendijk. Desny verlaat het veld, waardoor keeper René van der Greft zijn debuut mocht maken in de 3e divisie.

Lees verder
15-10-2018

JVC Cuijk wint van Quick Den Haag in ‘winderige’ wedstrijd

3e thuiszege op rij zorgt voor een plek in het linker rijtje.

In een wedstrijd waarvan de kwaliteit mede bepaald werd door de stevige windvlagen hield JVC Cuijk 3 punten in Cuijk. Een doelpunt van Paco Geutjes was genoeg om Quick met gebogen hoofd terug te sturen naar Den Haag. Een opsteker was dat Stan Broenland weer terug was in de ploeg.

Met een middenveld waar 3 voetballende spelers stonden opgesteld (Stan Broenland, Jacky Chi en Paco Geutjes)  waren de intenties van JVC Cuijk vanaf het begin duidelijk. Na 2 keer 45 minuten zou er alleen tevredenheid zijn als onze rood-witten een overwinning konden bijschrijven. Met 3 echte aanvallers in de voorste lijn ( Furkan Alakmak, Jeroen van Schoonhoven en Rik Renieri)  en de zojuist genoemde middenvelder, stond er een zeer aanvallende  Cuijkse ploeg. Tel daarbij op dat de vleugelverdedigers ( Jay Van Boxtel en Alex Lejic) ook vaak ‘opstomen’ langs de zijlijnen dan mag je vaststellen dat de trainers Ferdi Akankan en Dennis Straatman er rekening mee hielden dat de Cuijkenaren vooral op de helft van de tegenstander te vinden zouden zijn.

Paco Geutjes (Foto: Ruud Voest – Bron: De Gelderlander)

Lees verder
01-10-2018

JVC Cuijk haalt noodzakelijke 3 punten uit rommelige wedstrijd

Veel geblesseerden in de Cuijkse zondag 1 selectie zorgen ervoor dat de kwaliteit van de brede selectie op de proef gesteld werd.

Vooraf was helder dat de waslijst aan geblesseerde spelers voor een compleet gewijzigde samenstelling van de JVC Cuijk zondag 1-groep zou zorgen. In deze uiterst belangrijke 6 punten- wedstrijd is dat een niet geruststellend gegeven.

Stan Broenland, Yassin Aarab, Jorrit Kanters, Lars Loermans, Alex Lejic en Jay van Boxtel starten allemaal niet in de basisopstelling terwijl dit normaal gesproken zekerheidjes zijn. De laatste 2 zaten overigens al weer op de bank en kregen ook weer speelminuten. Lejic en van Boxtel speelden in de beslissende fase van deze wedstrijd een positieve rol.
De sterk invallende Jay van Boxtel (Foto Gerno de Haas)

Lees verder
24-09-2018

JVC Cuijk in the dying seconds naar nederlaag

Compact spelend JVC Cuijk sleept bijna punt binnen bij TEC uit Tiel.

De trainers Ferdi Akankan en Dennis Straatman hebben vooraf de Tielse ploeg ingeschat als 1 van de ploegen die bovenin mee gaat doen. Dit was vanaf het allereerste begin duidelijk zichtbaar in de strijdwijze van de Cuijkenaren. Vanuit een compacte speelwijze weinig ruimte weggeven aan de Tielenaren en van daaruit met snelle uitbraken de Cuijkse spitsen vinden. De Roodwitten missen nog steeds de langdurig geblesseerde Stan Broenland en daarnaast de beide vleugelverdedigers Alex Lejic en Jay van Boxtel. De breedte van de selectie maakt dat er nog steeds een strijdbare ploeg op het veld staat.

Jassin Aarab (Foto: S.V. TEC)

Lees verder
17-09-2018

JVC Cuijk wint in waar doelpuntenfestijn van Goes

Koploper VV Goes zorgde samen met JVC Cuijk,  op de Cuijkse Groenedijkse Kampen, voor een waar voetbalspektakel met een doelpuntenrijke wedstrijd. Jacky Chi had een basisplaats op het middenveld gekregen bij JVC Cuijk. Goes kwam zeer sterk uit de startblokken en had bijna in de 1ste minuut al het net gevonden. Yassin Arab kon met een knappe sliding erger voorkomen. Het duel ontbrandde al direct door een doelpunt in de 3de minuut 0-1 van Daniel Wissel van Goes. JVC Cuijk antwoorde direct en scoorde door een mooie voorzet van Alex Lejic met een nog fraaiere kopbal van Jeroen Schoonhoven 1-1. JVC Cuijk kreeg na ongeveer 15 minuten meer greep op de wedstrijd waar Goes in de eerste 15 minuten zeker het betere van het spel had.  De ruststand werd uiteindelijk bereikt met een ruststand van 1-1.
Lees verder
04-09-2018

JVC Cuijk –ADO ’20 een wedstrijd met 2 gezichten

In de thuiswedstrijd tegen ADO ’20 uit Heemskerk liet JVC Cuijk zien dat voor een overwinning in de 3e divisie echt het uiterste gevraagd wordt. Dat werd zeker in de 2e helft niet gebracht.

Bij winst zou JVC Cuijk vandaag de ranglijst aangevoerd hebben met promovendus Goes, het bekende OFC en het tegen wil en dank in de 3e divisie zondag spelende Jong Volendam. Aan het einde van de zondagmiddag vindt JVC Cuijk zichzelf terug op de 11e plaats. Nu is er na 2 wedstrijden spelen nog niets te zeggen over de kansen van deze Cuijkse ploeg in de 3e divisie, maar de 2e helft  van deze wedstrijd was de Cuijkenaren onwaardig.

Lees verder
27-08-2018

Coryfee kijkt terug op jeugd bij JVC Cuijk

Twee Cuijkse voetballers die hun eerste sprintjes trokken bij de jeugd van JVC Cuijk hebben een belangrijke stap gezet in hun voetbalcarrière. Jordie van der Laan (24) plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij eerste divisionist Telstar (Velzen) met een optie voor één extra jaar. Hierdoor gaat zijn overstap naar DOVO (Veenendaal, derde divisie) waarvan ook sprake was niet door. En Özgür Aktas (21) tot zijn vijftiende bij JVC, daarna bij Vitesse en NEC, tekende voor twee jaar bij het beloftenteam van Vitesse (Arnhem) dat in de tweede divisie uitkomt, eveneens met een optie voor nog een seizoen.
Lees verder
27-08-2018

JVC Cuijk wint overtuigend haar eerst competitiewedstrijd in Oldenzaal

Voordat al het amateurvoetbal in de regio losbarst start de 3e divisie haar competitie. De 18 ploegen uit de 3e divisie spelen meer wedstrijden dan de amateurploegen in de lagere klassen. Logischerwijs start dan ook de voorbereiding eerder. In deze voorbereiding liet JVC Cuijk verschillende gezichten zien. Trainers Akankan en Straatman zochten de juiste formatie en speelwijze. Vorige week in het bekerduel tegen 2e-divisieploeg HFC liet JVC Cuijk behoudens de eerste 20 minuten zien dat het opgewassen is tegen het 2e divisie ‘geweld’. Vandaag werd tegen Quick 20, op het kunstgras afgetrapt voor de eerste competitieronde in de 3e divisie. Overigens was aanwinst Abdelilah El Malki, overgekomen van Jong De Graafschap, nog niet inzetbaar.


Beide doelpuntenmakers Rik Renirie en Lars Loermans. (Foto: Ron Jonker / Orange Pictures) Bron: Cuijks weekblad

Lees verder
06-07-2018

Vernieuwde website Hofmans van Benthum

Sinds vorige week is de vernieuwde website van Fysiotherapiepraktijk Hofmans van Benthum de lucht in gegaan.

Fysiotherapiepraktijk Hofmans van Benthum is in april 2010 opgericht door Sjors Hofmans en Niels van Benthum. Het team bestaat inmiddels uit zeventien collega’s. Alle fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie. De therapeuten worden ondersteund door het secretariaat bestaande uit Tiny Kollee, Kim Arts en Marian Schutte.

Lees verder
27-05-2018

JVC Cuijk zondag 1 verliest duel om ‘des keizers baard’

Afgelopen zondag verloor JVC Cuijk met 3-2 van UNA. Deze ploeg uit Zeelst was de naaste belager van kampioen Jong Vitesse. Zowel JVC Cuijk als UNA hebben beiden een periodetitel op zak en staan aan de vooravond van de nacompetitieduels om een promotie naar de 2e divisie. (zie het speelschema van de nacompetitie hieronder). Een zwaar programma met 3 wedstrijden in 8 dagen (als je deze laatste competitiewedstrijd tegen UNA meetelt). Logisch dat beide trainers ervoor willen zorgen dat komende woensdag in het eerste nacompetitieduel een fitte ploeg aan de start staat.


Lees verder