Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Nieuws

15-01-2018

JVC Cuijk ontpopt zich tot reuzendoder

Op een sfeervol sportpark de Groenendijkse Kampen had het publiek gehoor gegeven aan de eerdere oproep van coach Ruud Kaiser dat “dit elftal meer toeschouwers verdient”. Er waren veel toeschouwers opgekomen op deze mooie winterdag. Niet alleen supporters van de tegenstander uit Zeelst, maar ook veel supporters uit de regio. Het twee jaar geleden ingezette beleid wat uitgaat van de sterke jeugdopleiding als fundament, met als logisch gevolg veel zelf opgeleide regionale spelers in het eerste elftal begint zijn vruchten af te werpen.

(Foto: Anja van der Laan)

Lees verder
12-01-2018

“Normen, waarden en medailles!”

Het boek van Ruud Kaiser is per vandaag uit. De titel is “Normen, waarden en medailles!”. Het persoonlijke verhaal van Ruud. Ruud Kaiser (1960) debuteerde op zijn zeventiende bij Ajax. Hij speelde vervolgens bij diverse clubs in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Als trainer was hij werkzaam bij Top Oss, RBC, KNVB, Chelsea, Dynamo Dresden, Magdeburg en FC Den Bosch. Hij werkte als technisch manager bij Lierse SK. Momenteel is hij trainer van JVC Cuijk. Won met Nederland O-17 de zilveren medaille op het EK en de bronzen medaille op het WK te Peru in 2005.
Lees verder
09-01-2018

Sponsor van de maand

Pelzer Schoonmaakbedrijf

Gedreven Krachten, dat is in twee woorden hoe Pelzer Schoonmaakbedrijf beschreven kan worden. Gedreven als een echt familiebedrijf, opgericht in 1983 en wat van een glazenwassersbedrijf is doorgegroeid tot een full-service schoonmaakbedrijf met ruim 140 medewerkers. Een schoonmaakbedrijf wat in de regio Land van Cuijk, Maasduinen en Venray ruim 240 opdrachtgevers bediend. 

Krachtig als innovatief bedrijf wat gebruik maakt van de nieuwste technieken maar tegelijk rotsvast vertrouwen heeft in haar fundamentele kernwaarden.

Lees verder
06-01-2018

De aftrap van 2018

Zaterdag 6 januari werd bij JVC Cuijk ‘De Aftrap van 2018’ verricht. De middag begon met een heuse derby; JVC Cuijk Zondag 1 tegen de Treffers uit Groesbeek. De voor het publiek boeiende wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Doelpunten namens de Cuijkenaren kwamen op naam van Boy Visser en Sergi Simons. Traditiegetrouw was er daarna ruimte voor de Nieuwjaarswedstrijd tussen leden van onze voetbalclub.
 

Lees verder
19-12-2017

Dat was 2017 alweer……

Het einde van het jaar nadert weer met rasse schreden en dat is altijd een moment om zowel even terug te kijken, alsmede een blik richting toekomst te werpen. Een jaar waarin de economie opnieuw voorzichtig doorging met opkrabbelen, iets wat ondernemers uiteraard verwelkomen en ook trots op mogen zijn. Tenslotte zijn de ondernemers de motors van de economie. 

Lees verder
18-12-2017

Concepts for Health, onderdeel van Renske Naturel Petfood introduceert Ooomega.

Wat misschien velen niet wisten is dat het bedrijf ‘Concepts for Health’ een onderdeel is van de Renske Natural Petfood groep. 

Dat wij gekozen hebben voor een afzonderlijk bedrijf en andere naam dan Renske komt omdat wij ons binnen Concepts for Health enkel concentreren op humane voeding. Onze eerste product (er volgen er nog veel meer) is een melk vervangend product op basis van lijnzaad genaamd Ooomega.
Lees verder
17-12-2017

Terechte overwinning tegen USV Hercules

De laatste wedstrijd voor de winterstop moest gespeeld worden tegen het sympathieke USV Hercules. Bij de omnisport vereniging in Utrecht ligt nog geen kunstgras en dus was het afwachten of de wedstrijd doorgang kon vinden vanwege de weersomstandigheden de afgelopen twee weken. Na de algehele afgelasting van vorige week ten gevolge van de sneeuwval viel er deze week heel wat water uit de hemel. Tel daarbij op de vorst van de nacht voorafgaand aan de wedstrijd, dan krijg je een grasmat die moeilijk te bespelen is. De thuisploeg had liever ook niet gespeeld omdat ze een waslijst van blessures en zieken hadden, maar gelukkig voor JVC Cuijk werd het veld door de KNVB goed genoeg bevonden voor een wedstrijd op 3de divisie niveau.

Lees verder
11-12-2017

Bakkerij Loeffen genomineerd voor beste bakkerij van Nederland

Voor het RTL4-programma De beste van Nederland zijn in totaal zeven bakkers genomineerd. Zij maken kans op de titel ‘De beste van Nederland’. Bakkerij Loeffen uit Cuijk is een van de genomineerden.

 

Lees verder
11-12-2017

De Beleving bestaat 5 jaar!

Wokrestaurant De Beleving bestaat inmiddels alweer 5 jaar.

Om dit te vieren hadden Ming en Amy vele gasten uitgenodigd waaronder ook JVC Cuijk.

Lees verder