Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Nieuws

16-04-2018

Doelpuntloos gelijkspel

Kijkende naar de stand voorafgaand aan de wedstrijd, waar JVC Cuijk op plek 4 stond en HSC21 op plaats 12, was er eigenlijk alleen nog iets te winnen voor de thuisploeg. Met 32 punten uit 27 wedstrijden was de thuisploeg nog niet veilig terwijl JVC Cuijk na de nederlagen tijdens het paasweekeinde geen aanspraak meer mocht maken op de titel. Trainer Ruud Kaiser schakelde verleden week meteen door toen het kampioenschap definitief uit het zicht was, en besloot de ploeg de komende weken meer rust te geven om daarna de opbouw richting nacompetitie te starten. Want dat toetje hebben de Cuijkenaren nog wel tegoed aan het einde van het seizoen.

Lees verder
08-04-2018

Onnodige nederlaag

Op een prachtige zondagmiddag was er veel publiek naar sportpark de Groenendijkse Kampen gekomen voor de topper uit de derde divisie: JVC Cuijk tegen Jong Vitesse uit Arnhem. De geel zwarte Arnhemmers stonden voorafgaand aan deze wedstrijd 6 punten voor op de Cuijkse brigade van Ruud Kaiser, dus om nog een rol van betekenis te kunnen spelen moesten de rood witten deze wedstrijd eigenlijk winnen. Dat dit mogelijk was had de Cuijkse ploeg in de uitwedstrijd op Papendal al laten zien. In de laatste minuut scoorde Jong Vitesse toen de gelijkmaker.
Marc Sport MOTM: Simon van Zeelst (Foto Anja vd Laan)
Lees verder
30-03-2018

Zondag 8 april open dag Medipoort

Zondag 8 april open dag Medipoort 

CUIJK – Zondag 8 april opent Medipoort de deuren voor het publiek. Op interactieve wijze kun je tussen 11.00 en 14.00 uur kennismaken met wat de verschillende zorgverleners allemaal doen in het voormalige Rabobank-gebouw aan de Spinding in Cuijk. 

“Onze cliënten informeren vaak naar wat voor andere bedrijven er nog meer in Medipoort zitten”, vertelt Sjors Hofmans van Fysiotherapie Hofmans van Benthum. “Tijdens de open dag kun je dit nu ontdekken. Er valt van alles te beleven”, gaat Julius Heijnen van Rebis Kinder Psychiatrisch Centrum  verder. “Zo kun je bij de fysio verschillende oefeningen doen, bij de podotherapeut wordt een blauwdruk van je voet gemaakt en bij ons gaan we in groepjes aan de slag.”

Lees verder
26-03-2018

Periode titel voor rood witte leeuwen

Afgelopen zondag was het “moment-supreme “ voor de lokale trots van JVC Cuijk. Na een voorzichtige start van het seizoen, is de stoomlocomotief van Cuijk vol op gang gekomen. Zes tegenstanders werden aan de zegekar geregen. Vandaag was het de beurt aan Quick20 uit Oldenzaal. Een overwinning was niet genoeg was het devies. Om Blauw Geel uit Veghel zich te houden moest er sowieso gewonnen worden, en het liefst zo ruim mogelijk.
Lees verder
18-03-2018

JVC Cuijk dendert door

Het seizoen van JVC Cuijk begint zo langzamerhand epische vormen aan te nemen met een mogelijk geweldige apotheose als slot. Het seizoen begon met wisselende successen. Maar inmiddels dendert de ploeg door de 3de divisie en is een “angstgegner” voor iedereen. Als zijnde een stoomlocomotief die langzaam op gang komt, maar daarna niet meer te stoppen is. Voor de 6de week op rij werd er gewonnen.

Lees verder
12-03-2018

JVC Cuijk oppermachtig

Een vooral in de 2e helft  overtuigend en effectief spelend JVC Cuijk boekt een ruime 5-1 overwinning op de concurrent voor de 2e periodetitel, Blauw Geel ’38. Zoals bekend valt de beslissing in die 2e periode pas over 14 dagen. JVC Cuijk liet er echter geen twijfel over bestaan wie van de 2 daar op dit moment het meest recht op maakt. En met deze overwinning nadert de ploeg ook de koplopers van de ranglijst.

Lees verder
06-03-2018

Uitnodiging SVDB zoldersessie

Slooten van den Bogaart nodigt u uit voor de eerstvolgende SVDB zoldersessie. Deze keer op locatie van Verbiesen Elektro B.V. te Cuijk. Gastheer Björn Verbiesen heet u van harte welkom op 30 maart a.s. vanaf 7 uur met een heerlijk ontbijt. Snel aanmelden? 

Stuur een mail naar nikki@slootenvandenbogaart.nl

Lees verder
04-03-2018

Ook OJC Rosmalen wordt aan de zegekar geregen

Op een zonovergoten sportpark de Groenendijkse Kampen kwam afgelopen zondag OJC Rosmalen op bezoek. Een club met een grote historie die tot de grootste amateurverenigingen van Nederland gerekend mag worden. Een club waar JVC Cuijk ook vaak tegen gespeeld heeft, en vaak tegen gewonnen heeft. Wie herinnert zich niet het kampioenschap in Rosmalen (toen nog op het oude sportpark) in de tweede klasse met een vrijwel volledig Cuijks team. Later werden er nog duels uitgevochten in de hoofdklasse B en dat waren prachtige tijden met topamateur voetbal in de regio met prachtige tegenstanders als Gemert, Udi’19, Venray, Oss20 en OJC Rosmalen.

Lees verder
01-03-2018

Sponsor van de maand

Sponsor van de maand: Autoschadebedrijf Bert Verweijen.
Autoschadebedrijf Bert Verweijen is al ruim 10 jaar het bedrijf van Wim van Hoof.
Het is een full service bedrijf wat de volledige afhandeling van uw autoschade voor haar rekening neemt. 
Lees verder
25-02-2018

JVC Cuijk doet goede zaken in Dongen.

Afgelopen zondag stond er opnieuw een Brabantse derby op de kalender: vv Dongen tegen JVC Cuijk. Dongen krijgt van de gemeente een nieuw sportcomplex om daarmee de club en de gemeenschap op sportgebied een duurzame toekomst te geven. Een thema wat gelukkig sinds afgelopen jaar ook op de Cuijkse agenda staat en waar politieke partijen in hun verkiezingsprogramma rekening mee gehouden hebben. Nu werd er echter nog “gewoon” gespeeld op het huidige complex maar werd er wel uitgeweken naar een kunstgrasveld in verband met de koude.

In de thuiswedstrijd tegen Dongen (die toen gespeeld werd op het hoofdveld van buurvereniging SIOL in verband met het destijds afgekeurde kunstgras van JVC Cuijk) had JVC Cuijk weinig in te brengen. De eindstand (2-4) verbloemde de werkelijke krachtsverhoudingen op dat moment en JVC Cuijk moest het hebben van 2 penalty’s om de score nog enigszins aanzien te geven. Zondag was echter alles anders. JVC Cuijk speelde met Bjenze Graat als spelverdeler waardoor Boy Visser naar linksbuiten schoof (de positie van de geschorste Furkan Alakmak).

Lees verder