Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Programma 2018

Maart

Een energievolle sportieve netwerkavond in samenwerking met de organisatie van de Copa del Agatha, waar de Businessclub afgelopen zomer de clinic voor de kinderen heeft aangeboden. Dit zal op 27 maart a.s. plaatsvinden.  

April  

In de roos schieten kan letterlijk en figuurlijk gebruikt worden: 'raak schieten' en 'bereiken wat je wilde bereiken', 'succes met iets hebben'. Zowel figuurlijk als letterlijk gaan we tijdens deze thema bijeenkomst “Schot in de roos” invulling hieraan geven. Naast een inhoudelijke sessie gaan we namelijk ook allemaal aanleggen bij een schutterij om letterlijk in de roos te gaan schieten.

Mei  

Bedrijventocht deel 2; na het succes van afgelopen jaar gaan we opnieuw een aantal leden bezoeken om dan samen de eerste helft van het jaar af te sluiten met een hapje en drankje.

Juni

Haringparty; op 16 juni komen op vlaggetjesdag de eerste vaatjes haring weer aan in Schevingen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er een paar vaatjes richting het Land van Cuijk komen, en slaan we deze aan tijdens de haringparty eind juni