Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Nieuw initiatief van start: JVC Business Café

De Business Club van JVC Cuijk gaat in het nieuwe seizoen een reeks activiteiten organiseren voor haar leden. Nieuw is het JVC Business Café. De eerste editie vindt plaats op donderdag 30 augustus in partycentrum De Bond, met onder meer twee interessante gastsprekers en de presentatie van de selectie.

 

"Onze leden hebben de wens uitgesproken voor meer activiteiten en ontmoetingsmomenten tussen sponsors. Met die boodschap zijn wij aan de slag gegaan en het JVC Business Café is daarvan de eerste uitwerking", aldus voorzitter William Janssen van de Business Club JVC Cuijk.

Tijdens het eerste JVC Business Café vindt een vraaggesprek plaats met Renske van den Berg van Renske Diervoeding, lid van de Business Club en genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2018. Zij komt praten over haar drijfveren, het succes en de groei van haar bedrijf en de nominatie. Vervolgens wordt de nieuwe selectie van JVC Cuijk gepresenteerd en vindt een interview plaats met de nieuwe trainer Ferdi Akankan.

De derde gastspreker is Bas van Rossum. De voormalige Head of Sponsoring bij Ajax (en NEC Nijmegen) gaat tijdens zijn presentatie in op wat sportclubs en het bedrijfsleven voor elkaar kunnen betekenen. De muzikale aankleding wordt verzorgd door zangeres Jori van Gemert uit Haps. De presentatie is in handen van Erik Jansen (Adviseerik) en Martijn Schwillens (Martijn Schwillens Tekst & Communicatie).

Gedurende het seizoen 2018-2019 zullen nog drie Business Cafés en allerlei andere activiteiten, zoals ontbijtsessies, de Nieuwjaarsreceptie en de jaarlijkse Haringparty, worden gehouden.

Aanmelden voor de sessie van donderdag 30 augustus:


Voornaam + achternaam
Voornaam + achternaam
 

Voorlopige lijst met deelnemers