Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Goal in One Footgolf

Beste leden van de Businessclub,

 

Op 19-20-21 mei vindt op sportpark de Groenendijkse kampen de eerste editie van: Goal in one footgolf adventure Kuuk’ plaats.

Vrijdag 19 mei – Businessclub avond

Exclusief voor u als lid van de businessclub bestaat er de mogelijkheid om met diverse teams (5 personen per team) hieraan deel te nemen. Ga de uitdaging aan met u werknemers, collega’s, vrienden en/of familie en strijd o.a. mee voor de Businessclub penalty bokaal. 

 

Programma

17.30 - 18.00 uur      Ontvangst

18.00 - 19.30 uur      Start footgolf groep 1, footpool + voorronde penalty bokaal groep 2.

19.30 - 21.00 uur      Start footgolf groep 2, footpool + voorronde penalty bokaal groep 1.

21.30 - 22.00 uur      Finale Businessclub penalty bokaal.

22.00 - 24.00 uur      Informele afsluiting.

 

Tim foundation

De Tim Foundation is opgericht op 29 juni 2007 door André en Nancy Polderman met als aanleiding de ziekte van hun zoon Tim. Bij Tim is begin 2004 vast komen te staan dat hij een stofwisselingsziekte heeft (ziekte van Leigh). Dit is een ziekte waarvan het ziektebeeld een lichamelijke en soms ook geestelijke aftakeling laat zien op veelal zeer jonge leeftijd. De levensverwachting van veel van de patiënten is daardoor ronduit slecht.

Om toch sneller te kunnen komen tot meer onderzoek en daardoor meer kansen op een medicijn of behandeling is veel meer aandacht voor deze weesziekten in het algemeen en voor de ziekte van Leigh in het bijzonder noodzakelijk. De Tim Foundation heeft zich dan ook tot doel gesteld om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar behandelmethoden en mogelijke medicijnen. 


Impressie


 

Kosten

De kosten voor één team dat bestaat uit 5 personen bedragen € 90,- exclusief btw. Per persoon krijgt u 4 munten. Met deze munten kunt u genieten van diverse dranken en hapjes van het wapen van Beers.

Ook is het mogelijk om extra food/drank munten te bestellen voor uw supporters. Deze munten kunt u tijdens het event zelf kopen of vooraf bestellen.  

 

Aanmelden 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar businessclub@jvccuijk.nl met vermelding van firmanaam, naam team en naam alle teamleden (max. 5). Meerdere teams inschrijven is mogelijk.

Graag zien wij u en uw medewerkers, collega’s vrienden en/of familie vrijdag 19 mei op sportpark de Groenendijkse kampen. 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Businessclub JVC Cuijk